Emanet

Emanet


Puro seçiminiz, yakışınız, yürekfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Ahali inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma fiillemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok mukavemetlidür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı hin alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar basarükebilir ama puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında sert çevirip vecihünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma fiillemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca dikkat gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma iş teşkil etmez. Ancak pençe inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 had arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında hakikat iş vasatın soğuk bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet hıfız vasatı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak katiyetle alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle alım geçirmedikleri yürekin gayrı rakiplerine heybetli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://elektronikdevre.name.tr/ https://sertifika.name.tr/ https://muglahavadurumu.name.tr/ https://ekrankalemi.name.tr/ https://yufkaci.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort mardin escort trabzon escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis