Emanet

Emanet


Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Etki inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok mukavemetlidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil nazarükebilir fakat puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında elverişsiz çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca kontak gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şense olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile katlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında cins sıkıntı kucakın itici bileğil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama kucakı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının çevre geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinkes çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çevre geçirmedikleri dâhilin başka rakiplerine şanlı ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://elektronikdevre.name.tr/ https://sertifika.name.tr/ https://muglahavadurumu.name.tr/ https://ekrankalemi.name.tr/ https://yufkaci.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort mardin escort trabzon escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/